Naturisme

vi har i mange år praktiseret naturisme/nudisme, men hvad er naturisme/nudisme? Jamen det kunne jeg jo skrive en længer roman om, men det letteste er at kigge på de officielle hjemmesider som handler om emnet, her kan anbefales: https://www.naturister.dk/ eller http://www.dansknaturistunion.dk/

Hvordan startede det så? Det ved jeg faktisk ikke helt. Jeg fandt for MANGE år siden ud af, at jeg godt kunne lide at være nøgen, ikke bare inde for mig selv, men også ude i naturen. Men det blev ikke til så meget den gang jeg boede hjemme, og da jeg så flyttede hjemmefra blev det heller ikke til så meget. Først nogle år efter jeg mødte min hustru begyndte lysten at komme igen, og den blev virkelig tændt, da jeg via naturister.dk læste om nøgenbadning i badeanstalten Spanien i Aarhus. Vi talte noget om det, og tog os endelig mod til det. Vi tog afsted hele familien, børnene var ikke så gamle på det tidspunkt, og det var noget en overvindelse at gå ind i det fælles omklædningsrum, smide alt tøjet, og fortsætte nøgen ind i svømmehallen. Men ret hurtigt føltes det som det mest natturlige i hele verden. Alle er jo ens, børn og voksne blandt hinanden, tykke og tynde, samt høje og lave, desuden er det virkelig befriende at bade uden badtøj.

Herefter har vi deltaget i naturist svømning i nogle år, hvor vi også fik et hold gode venner med, vi fik faktisk også så meget blod på tanden, at vi et par gange har prøvet naturist camping. En ting er at være nøgen inde i en svømmehal, det er noget helt andet på en campingplads, men på den gode måde. Efter at have prøvet nøgenbadning i havet, har jeg kun en enkelt gang badet med badetøj på i havet, ellers er det blevet sådan, at kan jeg ikke bade nøgen, så bader jeg ikke. Undtagelsen er dog i svømmehaller/badeland, da de i udgangspunktet ikke accepterer nøgenbadning, til gengæld kan jeg finde på at bruge lidt alternativ badebukser, som g-streng, hvis ellers det er tilladt det pågældende sted.

Efterhånden som børnene blev teenagere vandt blufærdigheden desværre over dem, og de ønskede ikke længere at deltage i vores naturist liv, en følge heraf er desværre blevet at vi ikke har praktiseret så meget de senere år.

I 2019 opdagede jeg en ny side af mig selv, hvilket godt kan have en relation til nudisme, læs mere om det her: Ekshibitionisme