Ekshibitionisme

Lidt om mit liv som ekshibitionist…..

I 2019 opdagede jeg denne nye side af mig selv, det underlige er, at det kan blive lidt som en besættelse, jeg venter bare på det skal blive sommer, så jeg kan komme afsted igen….

Hvad er ekshibitionisme? Jamen det er der vel sådan set også flere grene/variationer af, men den overordnede betegnelse findes her: https://da.wikipedia.org/wiki/Ekshibitionisme Her til skal siges, at det jeg foretager mig ikke har seksuelle undertoner, og aldrig har noget med masturbation/onani at gøre.

Man kan vel sige at det jeg praktiserer er en blanding af nudisme og ekshibitionisme. Hvad er det jeg gør? Jeg elsker jo at være nøgen, og når vejret ellers er til det, og jeg er hjemme hos os selv, så har jeg sjældent tøj på, med mindre vi har gæster 🙂 Men en ting er jo at være nøgen hjemme i haven, en anden ting er at være det hvor der kan træffes andre mennesker, som helt givet IKKE er nøgne, og ikke forventer at møde folk der er det. At være nøgen på stranden er en ting, der har i danmark måske ikke været en kultur for det, men det har været lovligt siden engang i 70’erne, for et par år siden meldte skov og naturstyrelsen også ud, at det er tilladt færdes nøgen i alle statsejede skove, på samme vilkår som på stranden.

For nu at vende tilbage til hvad det er jeg gør, så er det ret simpelt: Jeg går meget gerne en tur i skoven, umiddelbart forsøger jeg at finde nogle steder som er meget lidt befærdet, da jeg ikke ønsker at støde folk, men omvendt HAR jeg jo loven i ryggen, i hvert fald i denne sammenhæng, men alligevel er der ikke nogen grund til at provokere unødigt. Jeg har fundet et andet spændende sted, hvor det lovlige kommer lidt på prøve, men jeg har fundet en grusvej på strækning af ca. 1 km går parrallet med jernbanen, hvor der kører tog hver vej 2 gange i timen, altså i alt 4 togstammer i timen. Her har jeg stor fornøjelse af at gå helt nøgen. Med lidt afstemning af hastighed, så kan jeg nå 4 togstammer på 1 time. Det gode ved at gøre det på denne måde, er at man ikke bliver konfronteret at dem der ser en, da de ikke er i stand til at gøre noget som helst, andet en at kigge, eller lade være. Jeg har dog oplevet to gange, at toget har bremset meget ned, men det betyder jo bare, at alle passagerne har en større chance for at se noget, så det er helt fint med mig 🙂

Nu er det jo en grusvej, med marker ved siden af, og for enden står der en eller anden form for antenne. Det betyder jo, at der kan komme folk som har et eller andet form for ærinde. Det har betydet at jeg flere gange er blevet “opdaget” af andre en toget, da der nogle gange også har passeret biler. Der er ikke så meget at gøre i den situation, da min bil er parkeret op til en kilometer væk, og ALT mit tøj ligger i bagagerummet. Dog er der endnu ikke nogen der har taget kontakt.

Når foråret kommer, og temperaturen kommer højt nok op til at jeg kan gå nøgen rundt derude igen, så medbringer jeg mit kamera, og tager nogle billeder af omgivelserne og af togene. Det kunne også være det var en god idé når jeg går i skoven, det kan godt være at eventuelle folk bedre kan acceptere at man går nøgen rundt, hvis det er for at tage billeder 🙂