Om

Hvem er jeg? – Jeg kom til verden i marts måned 1978.

Jeg har i mange år praktiseret naturisme sammen med min kone, og i sin også sammen med børnene. Da børnene nåede teenage alderen overtog blufærdigheden desværre, og de har desværre ikke rigtig genfundet interessen i deres voksen liv, ikke endnu i hvert fald, det kan være det kommer.

I 2004 fik jeg konstateret diabetes type 1, hvilket medførte radikale ændringer i mit liv. Jeg måtte sige farvel til mit job, da jeg ikke kunne behold mit erhvervs kørekort, jeg tog en hel del på i vægt, grundet medicin, og jeg skulle sammen med familien vende mig til at leve et nyt liv. Alt i alt er det nu gået meget godt, men mere om det senere.

I 2019 lærte jeg noget nyt om mig selv: jeg er ekshibitionist….Og hvad skal det så sige? Jamen der ligger flere ting i ordet, nogle er regulære blottere, andre dyrker sex med ufrivillige tilskuere, så er der sådan nogen som mig, jeg er jo naturist, og elsker at være nøgen, meget gerne i naturen. Og i denne sammenhæng har jeg fundet ud af, at jeg godt kan lide at udstille mig selv på den måde, feks. hvis der er mulighed for at gå nøgen langs en jernbane, og toget kommer forbi, så er der jo en overvejende stor sandsynlighed for at der er nogle der ser på en, men de kan ikke rigtig gøre noget ved det, og det kan jeg godt li. Nå, mere om det senere også.